HTML

Vologdablog

A Vologda vr. miskolci alternatív zenekar blogját olvashatod itt. Ezek vagyunk mi, hétköz- és ünnepjaink szavakban, képekben, még ilyet!?

Friss topikok

  • Gergő: kájne financiálprobléma! Jó utat Tamás, aztán kérek fényképet a palackpostáról. (2008.08.27. 15:29) Kedves idelátogató!
  • Gergő: A busz most megállt, egyszer talán még tesz egy-két kört, csak mostanában nem, mert huzamosabb ide... (2008.08.02. 16:43) Vaze!
  • Nap: nemisigaz :( (2008.06.17. 11:48) FIGYELJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
  • G: Beszarás. Röviden. (2008.06.13. 19:30) Hálócikk
  • Dorka: Akarok! :D (2008.05.29. 23:41) Rajzfilm

2007.09.25. 10:12 Vologdablog

MAlter kettő

Idén is lesz Miskolci Alternatív Fesztivál, azaz inkább nap. November 23. a nyerő dátum, tavaly december 1. volt AIDS világnappal egybekötött, de kiderült hogy egy csomó suliban akkor van szalagavató meg ilyesmi és elég kevesen voltunk. Igaz jól éreztük magunkat. Fú azóta már eltelt egy év, appám!

Itt van a tavalyi plakát, meg weblap: http://www.malterfeszt.atw.hu/

Van 1-2 dolog, amit idén máshogy szervezünk asszem!

Azóta állítólag feloszlott a BHWC, látod, addig-addig szüttyörögtünk míg nem mentünk el Nyíregyre játszani, pedig hívtak jószívvel, szépszóval!

Ma tudok meg még egy-két infót ami a szervezéshez kell, aztán remélem idén nagyobbat durran ez a dolog. Nem is kell fesztiválnak hívni, rájöttem, mert

1. már járda repedésein fesztiválok nőnek ki

2. ezt egy kissé túlzás annak nevezni mert egy napos

Szal megalomán trétrágyagyártást ünnepélyesen befejeztem.

Hogy Vologda koncert lesz-e idén a malteren, azt még nem tudom, de bevallom rosszul esne ha nem lenne. Ha két hónap alatt nem tudunk összedobni annyi anyagot hogy az mindenkinek újfent megfeleljen akkor kukába az egésszel. Hozzáteszem partnerség van! Szóval megy a rendrakás a zenekar háza táján, meg beindult a malter szervezése is, meglássuk mi lesz. Hoppáré jut eszembe, vennem kell egy készlet húrt jövő heti Rocktobetfestre. Mondjuk egy gitár sem ártana:-)

 

Tomi

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: malter


A bejegyzés trackback címe:

https://vologdavr.blog.hu/api/trackback/id/tr40176317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása