HTML

Vologdablog

A Vologda vr. miskolci alternatív zenekar blogját olvashatod itt. Ezek vagyunk mi, hétköz- és ünnepjaink szavakban, képekben, még ilyet!?

Friss topikok

  • Gergő: kájne financiálprobléma! Jó utat Tamás, aztán kérek fényképet a palackpostáról. (2008.08.27. 15:29) Kedves idelátogató!
  • Gergő: A busz most megállt, egyszer talán még tesz egy-két kört, csak mostanában nem, mert huzamosabb ide... (2008.08.02. 16:43) Vaze!
  • Nap: nemisigaz :( (2008.06.17. 11:48) FIGYELJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
  • G: Beszarás. Röviden. (2008.06.13. 19:30) Hálócikk
  • Dorka: Akarok! :D (2008.05.29. 23:41) Rajzfilm

2007.09.28. 10:52 Vologdablog

Mizujság a faliújság?

Vasárnap lesz próba. Dobos nélkül persze. Nem tudom, gondolom új témákat fogunk bontogatni.

Lehet hogy eljön a billentyűs kölyök is. Bár a többiek asszem már leírták őt. Könnyű így mondjuk, egyetlen elbaszott dolog után beskatulyázni valakit. Persze mintha ők tökéletesek volnának...

Amúgy sem akartak igazából billentyűst, csak én, meg JM. Meg hogy "úgyse találunk olyat", persze most találhatnánk egyet, erre még ki se próbáltuk, de máris van egy jó ürügy hogy: "Nem Tomi, ez nem fog menni..."

Pedig asszem igencsak beleférne egy billentyű a zenénkbe. Nem válna billentyűcentrikussá, és a trombita továbbra is érvényesülne, de mégis: itt-ott elég nagyot tudna dobni rajt!

Más: a régi számokat már tényleg régen játszottuk, és némelyikre kíváncsi is vagyok milyenre lehetne áthangszerelni, persze nem megerőszakítani szegényeket, hanem kísérletezgetni. Na jó ez elég mengelésen hangzott...

Ezek a csodálatos pillanatábrázolások meg Barifelhő koncert után készültek.

Szólj hozzá!

Címkék: munkamóccer; hepening


A bejegyzés trackback címe:

https://vologdavr.blog.hu/api/trackback/id/tr91179510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása