HTML

Vologdablog

A Vologda vr. miskolci alternatív zenekar blogját olvashatod itt. Ezek vagyunk mi, hétköz- és ünnepjaink szavakban, képekben, még ilyet!?

Friss topikok

  • Gergő: kájne financiálprobléma! Jó utat Tamás, aztán kérek fényképet a palackpostáról. (2008.08.27. 15:29) Kedves idelátogató!
  • Gergő: A busz most megállt, egyszer talán még tesz egy-két kört, csak mostanában nem, mert huzamosabb ide... (2008.08.02. 16:43) Vaze!
  • Nap: nemisigaz :( (2008.06.17. 11:48) FIGYELJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
  • G: Beszarás. Röviden. (2008.06.13. 19:30) Hálócikk
  • Dorka: Akarok! :D (2008.05.29. 23:41) Rajzfilm

2007.10.04. 15:43 Vologdablog

Helóka

Na!

Lezavartuk tegnap a koncert. Egész jól sikerült. Az emberkék szépen összegyűltek a végére. Szóval jól sikerült.

Kissé feszült voltam előtte a szervezés meg miegymás, de aztán a színpadon már minden rendben volt. Nem tudom lent hogy szólt, fent jól hallottuk magunkat, egy kontaktos mikrofonkábelen kívül nem volt gebasz, sőt külön pirospont a gitárom D húrjának, amit jobb híján az évek óta nem használt sárban-hóban-fagyban a próbateremben tárolt kedvencpirosrégijolána gitáromról szedtem le : NEM SZAKADT EL:-)

Némmá, ezek meg mi vagyuk Jéemmel!

Koncert után ott mosolygott Takáts Eszter személyesen, GumiZsuzsi koncert volt ugyanis utánunk. Elfecsegegtünk egy picit, beszélgettem volna még vele szívesen, neki interjúi voltak, engem meg elvittek az UFÓk, de elég alaposan, tán még az agyamat is kimosták, legalábbis a másnapi fejfájásnak azt hiszem, ez lehet az oka.

Eszter amúgy nagyon közvetlen, vidám kis csajszi, nyitott, felettébb szimpatikus teremtés. Adott kontaktot, kérte, hogy küldjek neki valami zenekari anyagot, majd küld ő is. Kár hogy nincs egy normális felvételünk, annyiszor kéne. Most majd összeollózok pár használható dolgot és elküldöm őket.

Mára ennyi, jó mulatást a Rocktoberfest további programjaihoz. Ma Quimby:-)

 

Tomi

 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert pogram


A bejegyzés trackback címe:

https://vologdavr.blog.hu/api/trackback/id/tr9185832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása