HTML

Vologdablog

A Vologda vr. miskolci alternatív zenekar blogját olvashatod itt. Ezek vagyunk mi, hétköz- és ünnepjaink szavakban, képekben, még ilyet!?

Friss topikok

  • Gergő: kájne financiálprobléma! Jó utat Tamás, aztán kérek fényképet a palackpostáról. (2008.08.27. 15:29) Kedves idelátogató!
  • Gergő: A busz most megállt, egyszer talán még tesz egy-két kört, csak mostanában nem, mert huzamosabb ide... (2008.08.02. 16:43) Vaze!
  • Nap: nemisigaz :( (2008.06.17. 11:48) FIGYELJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
  • G: Beszarás. Röviden. (2008.06.13. 19:30) Hálócikk
  • Dorka: Akarok! :D (2008.05.29. 23:41) Rajzfilm

2007.10.15. 12:36 Vologdablog

Egy húron pendültünk

vasárnap háromtól hatig a DAMban.

Egész jó volt a próba, bár a végére meglehetősen szétüvöltöttem a torkom. Foglalkoztunk régi és új dalokkal is:

Az Elzába szerintem két gitár kék továbbra is. Legalábbis versszakok között mindenképp és az elején lévő Szicíliafíling is úgy van jól, ahogy! Én az Esztramost sem bántanám...

Máté hozott egy népi(es) ihletésű új dalt, ami aztán átmegy egy amolyan hullámzó instrumentális valamibe, amibe akár bele is lehetne fulladni. Jámbormáté k. jó és változatos lendületes dolgokat nyomatott alá, már azt se tudtam hol az 1, nagyon állat volt az egész, aztán amikor mindenkinek megtetszett, és láttuk, hogy ebből lehet valami, valahogy már nem volt olyan izgalmas az egész. Ezt a dalt nem kéne jobban kidolgozni, inkább mindig teret hagyni neki, szabad folyást engedni. Ritkán játszani és mindig másképp.

 

Itt az Esztramos maxink borítója. Ja, kár, hogy nincs Esztramos maxink at all!

 Szombaton a vianban játszunk, lesz Bodormáté féle gitárzsonglőrködés meg egy Nyéki banda meg Vologda. Amúgy szombaton munkanap lesz, mert előre bedolgozzuk a hétfőt, szóval hosszú lesz a hét és aztán a hétvége is...

Este vetítés volt, a Kusturica féle Underground pörgött. A film eléggé megüti az embert, a zenéje pedig nagyon király.

 

Tomi

 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert munkamóccer pogram


A bejegyzés trackback címe:

https://vologdavr.blog.hu/api/trackback/id/tr45196708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása