HTML

Vologdablog

A Vologda vr. miskolci alternatív zenekar blogját olvashatod itt. Ezek vagyunk mi, hétköz- és ünnepjaink szavakban, képekben, még ilyet!?

Friss topikok

  • Gergő: kájne financiálprobléma! Jó utat Tamás, aztán kérek fényképet a palackpostáról. (2008.08.27. 15:29) Kedves idelátogató!
  • Gergő: A busz most megállt, egyszer talán még tesz egy-két kört, csak mostanában nem, mert huzamosabb ide... (2008.08.02. 16:43) Vaze!
  • Nap: nemisigaz :( (2008.06.17. 11:48) FIGYELJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
  • G: Beszarás. Röviden. (2008.06.13. 19:30) Hálócikk
  • Dorka: Akarok! :D (2008.05.29. 23:41) Rajzfilm

2007.12.14. 13:54 Vologdablog

Mindjárt

itt a karácsony, a téli napforduló, a cég kötelező leállása két ünnep között, a szilveszter, az újév, a tél második felvonása, a tavasz, a napfény, a napfénytető, a napszemüveg, a Balcsi...

Közben bizonyára lesz pár koncertünk, meglátjuk mikor, hol, kivel, hányszor...

No, de addig még sok röhögnivalónk van :-)

Meg egyéb teendők egész sora, beavatlak Benneteket az egyikbe!

pölö:

Elkezdtem összerendezni az ősrégi félbehagyott dalvázlatokat és lejegyzett ötleteket. Az egyik felét már átnézegettem, még van egy cipősdobozzal, azokhoz még nem mertem hozzányúlni. Volt amire nem is emlékeztem, hogy van, pedig tökre bejönnek, de olyanok is jócskán akadtak, amelyek anno tetszettek nekem, most meg nem értem miért is! 

Mindenesetre nem fogom megerőszakolni őket. Ha netán némelyik életre kel, annak persze örülni fogok és remélem a kedves közönség, azaz Ti is:-) De nem gyártom le őket futószalagon, nyugi!

A torkom kezd rendbejönni, mondjuk egy kiadós próba még asszem odavágna neki. Egy hete kezelem mindenfélével (unikummal, jégerrel, avasi keserűvel meg azzal a plusban kapható 1200 Ft-os csodagyógyitallal. Jót tesz.)

Hétvégén hazamegyek, megnézem a kutyákat, ilyesmi. Nem tudom, mi lesz karácsonykor, de jó lenne már túllenni rajta.

Kissé szétszórt vagyok ma.

Biztosan a turbulencia-oszcillátor hidromechanikus extenzív túlpörgése miatt van!

Vagy valami egész más az oka...

 

Tomi

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: dal nyár hétköznapok munkamóccer


A bejegyzés trackback címe:

https://vologdavr.blog.hu/api/trackback/id/tr45263837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása