HTML

Vologdablog

A Vologda vr. miskolci alternatív zenekar blogját olvashatod itt. Ezek vagyunk mi, hétköz- és ünnepjaink szavakban, képekben, még ilyet!?

Friss topikok

  • Gergő: kájne financiálprobléma! Jó utat Tamás, aztán kérek fényképet a palackpostáról. (2008.08.27. 15:29) Kedves idelátogató!
  • Gergő: A busz most megállt, egyszer talán még tesz egy-két kört, csak mostanában nem, mert huzamosabb ide... (2008.08.02. 16:43) Vaze!
  • Nap: nemisigaz :( (2008.06.17. 11:48) FIGYELJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
  • G: Beszarás. Röviden. (2008.06.13. 19:30) Hálócikk
  • Dorka: Akarok! :D (2008.05.29. 23:41) Rajzfilm

2008.01.03. 15:33 Vologdablog

Bújjék

Bóddog új évet minden kedves látogatónak!!!

Írok már pár szót mi volt azóta hogy utoljára beköszöntem.

Zenakarral kapcs volt összesen egy próbánk a mínusz 50 fokos próbateremben

 

meg egy koncertünk a Mátrix pubban. Volt már jobb koncertünk is az életben és remélem lesz is még, mert valahogy nem működtek a dolgok, esetleges volt minden. Azoknak akik előrejöttek táncolni üzenem, hogy jól esett nagyon.

A karácsonyi koncertjeink egyébként mindig rendhagyóak szoktak lenni. Illetve ami rendszeresen rendhagyó, az nem is rendhagyó! Na, most bekapta a kígyó a farkát!

Volt maga a karácsony, rádöbbentem, még mindig a Nagyapám féle bor a kedvencem. Jó volt egy kicsit hazamenni.

Még karácsony előtt volt Bront koncert a Vianban, elég gyér hangosítással, én legalábbis alig hallottam a két szaxit, meg a billentyű is halk volt, de a hangulat tényleg fasza volt. Van vagy 3 dal ami nagggyon bejön, a többi is jó csak azok lötyögősebbek.

Lehet, hogy nagyon messze van egymástól a két prodzsekt, és a Ritmikliftre is egy jót táncoltam de nekem jobban tetszett az eredeti jó öreg Hádesz Nüx! Jut eszembe, mi van Az Esővel ugyan?

A buliról fotókat amúgy itt találtok: http://www.boon.hu/hirek/im%3Aboon%3Amusic-mix/cikk/a-bront-varazsa/cn/news-20071224-09514733

 

Aztán ott volt a szilveszter, amit is Szegeden töltöttünk Kispál, Quimby és Magna Cum Laude koncerteken voltunk. Durva volt éjfélkor a Himnusz ahogy zúgta a tömeg a félbeszakított Quimby koncerten. Aztán Kiss Tibi kínálta a népet borral, amit én akkor pezsgőnek véltem, és ment is tovább az autó egy szerpentinen. Jó volt csak utána bekattantam, na mindegy. Rájön az ember néha olyan dolgokra részegen, amire józanul soha. Legalábbis hajlamos azt hinni. Ki van ez találva.

Esett a hó:-) Nem mint tavaly. Ja tavalyi síléceket lehet óccsóé venni sok helyen.

Ehhez képest nem óccsó a próbaterem bérleti díja, amit épp tegnap fizettem ki, megint emelkedett egy ezressel és persze az áram is szópó pluszban. Ráadásul olyan hideg van mint kint, ha meg bekötsz egy hősugárzót azonnal leveri a biztosítékot! Na most vágesz, hogy ez így zima!:-(

Szólok is a srácoknak, hogy veszek sört jöjjenek fel gitározni.

Tomi

Szólj hozzá!

Címkék: koncert hepening


A bejegyzés trackback címe:

https://vologdavr.blog.hu/api/trackback/id/tr13283286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása